Speciaal naar Winterswijk voor het beeld en de ansichtkaarten

Ook dit jaar hebben velen weer een bezoekje gebracht aan het beeld van Jaap Langedijk. Op sociale media zagen we regelmatig foto’s hiervan voorbijkomen.

Wandelaars en zeker ook deelnemers aan fietstochten namen in groten getale de tijd om het beeldje te aanschouwen. Ook de bijbehorende QR-code met het verhaal over de koudste nacht ooit in Nederland, is veelvuldig gedownload.

Bij Galerie Foto-Objectief zijn kaarten te koop van het beeld van Jaap Langedijk. Eigenaresse Catharina de Fauw maakt schitterende foto’s, zo ook van het beeld aan de Bataafseweg. Hiervan zijn ansichtkaarten gemaakt welke nu in de winkel van Galerie Foto-Objectief aan de Meddosestraat te koop zijn. “Onlangs kwam er een echtpaar uit Drenthe speciaal naar onze winkel voor een paar van deze kaarten. Ze stonden in Aalten op de camping en kwamen naar Winterswijk om het beeld te aanschouwen en kaarten te kopen. Ze hadden ons gevonden via de site kouderecordwinterswijk.nl waar een bericht over de verkoop van de beeld kaarten bij ons opstond”, aldus Catharina de Fauw.

Categorieën: Nieuws